Victòria: denúncia retirada contra dos membres d'Arran Sabadell

Victòria: denúncia retirada contra dos membres d'Arran Sabadell

 

Per dilluns 3 de setembre estava prevista la celebració d’un Judici per Delicte Lleu contra dos militants d’Arran Sabadell, als qui es volia reprimir per participar d’una acció de suport a les treballadores de l’Hospital Parc Taulí i per la defensa d’una sanitat pública i de qualitat.


Malgrat que se’ls acusava d’enganxar uns cartells al centre, fet que no constitueix cap delicte, tant la fiscalia, com la direcció del centre sanitari, mantenien l’acusació per un pretès delicte de danys, forçant la interpretació d’un tipus penal que no es correspon amb la realitat, amb la única finalitat de reprimir la solidaritat entre treballadores. Arran de la pressió exercida per les treballadores a la directiva, avui han acabat renunciant a les accions civils i penals, quedant suspès el judici que estava previst per dilluns.


Arran ha emès una nota que fem nostra agraïnt el suport rebut per part de la Patt Movimiento, Catac Cts Iac Taulí i tots i totes les treballadores de la sanitat que han donat el seu suport, sense qui aquesta victòria no hauria estat possible.

 

 

La solidaritat és la nostra millor arma!

 

Sabadell, Països Catalans, a 30 de setembre de 2016

Alerta Solidària

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM