Repressió a Sants: Identificacions i una persona detinguda a l’acció contra el Construmat

Repressió a Sants: Identificacions i una persona detinguda a l’acció contra el Construmat

Segons les últimes notícies rebudes, un veí de Sants ha estat detingut al migdia pels mossos d’esquadra, al moment que s’estava produint una acció de denúncia contra l’especulació immobiliària al Saló de la Construcció a Barcelona (Construmat).

Aquesta persona, que segons els nombrosos testimonis, estava recriminant l’acció represiva de la policia, ha sigut detinguda i traslladada cap a la comisaría de Les Corts, on a hores d’ara hi ha una concentració demanant el seu alliberament inmediat. Segons informacions d’última hora, aquesta persona és acusada d’atemptat a l’autoritat, encara que molts testimonis i imatges que ens han arribat de Barcelona Televisió demostren que no hi ha existit cap tipus d’agressió al moment de la detenció. De la mateixa manera, s’acaba de presentar una denúncia contra la policia per detenció il.legal.

Recordem que des de passades les 11 del matí hi havia gent encadenada tallant el trànsit rodat a la plaça d’Espanya i un grup concentrat a les portes de la Fira Construmat que es cel•lebra aquests dies. Es denuncia l’especulació que destrossa els nostre barris i la gestió municipal que lluny d’aturar aquesta dinàmica, la preconitza.
Aquesta acció es fa en el marc de la setmana de lluita contra l'especulació i en defensa del territori ESTA TOT FATAL.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM