En solidaritat amb Carme Forcadell i tota acció desobedient a l’Estat

En solidaritat amb Carme Forcadell i tota acció desobedient a l’Estat

 

El Parlament de Catalunya ha iniciat una etapa clau en la que per fi li toca passar de les paraules als fets. Una etapa que serà plena de tensions i amenaces però també valentia.

 

El Tribunal Constitucional, òrgan suprem de l’escenificació judicial de la repressió i la imposició espanyola sobre el nostre poble, està atent a qualsevol pas que el Parlament regional de Catalunya doni a partir d’ara.


 

La decisió de la Presidenta del Parlament, Carme Forcadell, d’incloure en l’ordre del dia del passat 27 de juliol el punt de votació de les conclusions de la Comissió d’Estudi del Procés Constituent està sent curosament analitzat pel Tribunal espanyol però també pels màxims responsables de combatre l’independentisme català.  

 

Si bé encara és massa aviat per saber com acabarà actuant exactament el Tribunal Constitucional, que és plenament conscient dels diferents escenaris que pot desencadenar; i si bé la primera línia de defensa jurídica passa per discutir si la Presidenta podia o no desatendre una proposta formalment correcta d’inclusió de la moció prohibida en l’ordre del dia; creiem oportú remarcar que,

  •  Som davant d’un clar gest de desobediència. Per fi. D’autoria feblement discutible, que recaurà en la Presidenta del Parlament, que contraposarà el reglament de la cambra catalana, i per tant la necessària obediència a la mateixa, contra l’obediència als manaments del Tribunal Constitucional.
  •  Som davant d’un fet punible que no podrà ser respost amb subterfugis ni posicionaments ambigus per evitar-ne les conseqüències jurídiques que se’n corresponguin.

 

Per tot plegat, sensibles a qualsevol atac que la reacció espanyola desencadeni cap a qualsevol persona o entitat que lluiti per la llibertat d’una part del nostre poble, des d’Alerta Solidària expressem:

  •  La nostra solidaritat amb Carme Forcadell, Presidenta del Parlament de Catalunya.
  •  La nostra congratulació per ser davant, per fi, d’un gest de desobediència clar a l’Estat, sense subterfugis ni apel·lacions que distreuen del fet i que només admeten discussió jurídica en l’autoria del mateix però no en el fet il·lícit, demostrable i imputable.
  •  El nostre convenciment que som davant d’una oportunitat que cal aprofitar per seguir encoratjant a la desobediència a l’Estat, com a única via que ens pot dur a la llibertat.

 

Són massa anys de dominació espanyola i francesa que ens han donat molts exemples de lluitadors i lluitadores que han fet front a la repressió imposada sense mitjans ni suports. Simplement amb la consciència de saber-nos mereixedors de la llibertat. I dignes d’aquesta, actuant per tots els mitjans necessaris, sabent que mai no ens serà atorgada sinó l’arrenquem de qui ens la té segrestada.

 

Contra la imposició espanyola, per la independència i el socialisme als Països Catalans, desobediència!

 

Alerta Solidària,

22 d’agost de 2016

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM