5 membres de la Brigada Vallesana detinguts a Idomeni

5 membres de la Brigada Vallesana detinguts a Idomeni

 

Cinc membres de la Brigada Vallesana a Idomeni han estat detingudes avui. A falta de més informació sobre els motius concrets de la detenció, podem informar que una de les persones detingudes és saballenca, fortament vinculada als moviments populars de la ciutat. En aquest sentit, des del MPS, la CUP Sabadell i Alerta Solidària volem donar tot el nostre suport a aquestes 5 persones detingudes.

 

Per altra banda, denunciem de nou el vergonyós tractament que estan rebent les persones refugiades per part de la UE i el lamentable paper que està tenint l’estat Espanyol. Ambdues institucions tenen les mans tacades de sang pels centenars de morts en els viatges de les persones refugiades i pels maltractaments que estan infringint a aquestes persones en la seva arribada a Europa. És per això que volem mostrar tot el nostre compromís i solidaritat amb les persones refugiades i amb totes aquelles persones compromeses que han anat a defensar els seus drets, com la brigada vallesana.

 

Així doncs exigim la llibertat immediata de les 5 persones detingudes així com un canvi immediat en les polítiques cap a les refugiades per part de la UE i l’estat Espanyol.

 

Llibertat immediata pel Juanma, Lluís, Anna, Masmis i Arnau!

Refugees welcome!

 

 

Moviment Popular de Sabadell (MPS)

Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Sabadell

Alerta Solidària

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM