#NoSomInnocents Culpables d'impedir que Collserola estigui tota encimentada

#NoSomInnocents Culpables d'impedir que Collserola estigui tota encimentada

Noves mobilitzacions en suport als qui durant més de 20 anys han estat lluitant contra l’especulació i la destrucció de Collserola.

Una nova tanda de judicis ==> noves mobilitzacions:

16 de gener: cercavila a Esplugues de Llobregat.

18 i 19 de gener: concentracions solidàries a les portes de la Ciutat de la “Justícia”.


#NoSomInnocents 

Evidentment, la notícia Els activistes perseguits per defensar Collserola demanden el PSC d’Esplugues per danys i perjudicis era falsa. Ni Muts Ni a la Gàbia no pretén interposar cap demanda contra el PSC per danys i perjudicis malgrat afirmar que el govern local ha promogut la repressió policial i judicial d’aquest conflicte polític.


Aprofiten el 28 de desembre per publicar un vídeo on declaren que no són innocents de desobeir l’autoritat, de lluitar contra l’especulació o de protestar contra la injustícia. Veure vídeo ‘No som (tan) innocents https://vimeo.com/150133478

 

El col·lectiu de suport als veïns d’Esplugues perseguits per defensar Collserola del pla Caufec insisteix que les associacions veïnals han buscat des de 1991 tota mena de diàleg amb l’Ajuntament per tal de negociar el planejament urbanístic als barris de Can Vidalet i Finestrelles i s’han trobat un mur.

 

En la mateixa línia, els veïns citats a judici acusats d’atemptat contra l’autoritat i desordres públics van iniciar un procés de mediació a través del Departament de Justícia que la Policia Local va rebutjar. Fa 15 dies els encausats havien proposat a Fiscalia acceptar els delictes de desordres públics si es retiraven els d’atemptat contra l’autoritat i les indemnitzacions per lesions a cinc policies locals. Fiscalia hi estava d’acord però els agents segueixen reclamant per les suposades lesions produïdes el març de 2009.

 

Així doncs els dies 18 i 19 de gener de 2016 els 8 veïns d’Esplugues acusats de 9 delictes d’atemptat contra l’autoritat i desordres públics així com de 8 faltes de lesions i contra l’ordre públic seuran de nou a la banqueta dels acusats. Cinc d’ells són els mateixos que ja van ser absolts l’any passat dels mateixos càrrecs per una manifestació de 2007. Els opositors al pla Caufec s’enfronten a un total de 15 anys de presó, penes-multa per valor de 6.300 euros (o bé, 11 mesos i 20 dies de presó) i 5.050 euros d’indemnització a 5 policies locals.

 

 

Més informació 

http://nimutsnialagabia.org

info@nimutsnialagabia.org

facebook.com/nimuts.nialagabia

twitter: @NiMutsNiGabia

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM