Antifeixistes cada dia, contra l'odi i la repressió

Antifeixistes cada dia, contra l'odi i la repressió


 

Fa 10 dies vàrem rebre el duríssim escrit d’acusació de la fiscalia en el cas dels fets del 12 d’octubre del 2013 al barri de Sants de Barcelona. Un cas que reté encausats 6 antifeixistes catalans a qui Mossos d’Esquadra i fiscalia atribueixen una baralla contra militants de l’extrema-dreta espanyola. Miguel Ángel Aguilar, fiscal especial per a delictes d’odi de la Fiscalia Provincial de Barcelona demana per a cadascun d’ells, entre els quals un militant de l’Esquerra Independentista, 15 anys de presó, 24 mesos de pena multa a raó de 20 euros al dia (que si no paguen es converteixen en un any més de presó).

 


Combatre l’odi, sota les mil cares amb les que es presenta a diari als nostres carrers, mitjans de comunicació, institucions, és una obligació de tots i totes nosaltres. Ho ha estat d’ençà que els nostres avis i àvies ens avisaven del perill que correm com a societat quan menystenim els petits senyals que el feixisme va donant. Permetre que es normalitzin els discursos de la supremacia racial o de l’exclusió de l’immigrant són l’avant-sala de la consolidació de moviments polítics que han demostrat massa vegades i en massa llocs la destrucció i l’explotació a la que ens volen condemnar al conjunt de la classe treballadora.

 

La lluita als carrers, mitjans de comunicació i institucions contra formacions polítiques racistes com Plataforma x Catalunya ha donat els seus bons resultats en les darreres eleccions municipals. Ha estat un èxit col·lectiu bastit acte a acte, carrer a carrer, dia a dia. Seguint la màxima que cal engegar totes les alarmes al mínim senyal de discurs xenòfob.

 

De la mateixa manera, el feixisme organitzat, violent, que actua al carrer imposant la por a base de pallisses ha de ser també combatut, acte a acte, carrer a carrer, dia a dia. Com succeeix en molts pobles i ciutats d’arreu del país on la presència d’aquests individus és latent i la resposta digna i no covarda de la nostra militància també es fa notar.

 

Alerta Solidària i el conjunt de l’Esquerra Independentista no s’aturarà en el combat contra el feixisme allà on es presenti sigui en la forma que sigui. No deixarem tampoc que el sistema policial i judicial l’empari. I ni molt menys ens deixarem confondre ni arraulir per una fiscalia creada suposadament per perseguir els delictes d’odi i que en aquests moments apunta precisament als qui els combaten.

 

Som i serem antifeixistes. I som i serem al costat dels sis companys encausats per ser precisament antifeixistes. Ja que és aquest fet el que els incrimina en la cacera de bruixes contra els qui van respondre les provocacions del grup de nazis espanyols que aquell 12 d’octubre pretenien atemorir els veïns i les veïnes de Sants.

 

Al feixisme se’l combat, arreu i també amb la solidaritat amb les qui en pateixen la repressió.

 

Alerta Solidària

 

 

PS: podeu observar les innocents proclames que la Fiscalia i els Mossos deixen passar d’aquesta suposada gent pacífica:

https://www.youtube.com/watch?v=UK_gH1CCCXs

https://www.youtube.com/watch?v=jWK5eVU2i9c

https://www.youtube.com/watch?v=y3Jl__KwNJw

https://www.youtube.com/watch?v=fTpgVrrDuJY

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM