Absolts els joves de Palma solidaris amb Can Vies

Absolts els joves de Palma solidaris amb Can Vies

Avui el jutjat d’instrucció número 10 ha absolt els dos joves acusats de desordres públics arran de la mobilització del passat mes de maig de 2014 en solidaritat amb el Centre Social Autogestionat Can Vies.

Els dos mallorquins, un d’ells militant d’Arran Palma, varen ser detinguts durant la concentració de suport a la lluita dels veïns del barri de Sants per tal d’evitar el desallotjament del centre social.

La sentència recull les contradiccions que tingueren els agents de la policia durant les seves declaracions, demostrant que els joves no eren culpables del que sel’s acusava i que la seva identificació responia a un intent més de criminalitzar la solidaritat.

Després d’enfrontar-se a una pena de 9 anys de presó, el temps ens ha donat la raó i han estat absolts, demostrant, una vegades més, que les seves detencions per la policia nacional no responien a cap altre sentit que el de voler aturar qualsevol tipus de lluita, en aquest cas assenyalant a dit el jovent de Palma que es mobilitza.

Com ja cridaven les desenes de persones concentrades el dia del judici, la solidaritat no és un crim, i així ha quedat demostrat.

Can Vies es queda al barri!

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM