Primera encausada feminista condemnada

Primera encausada feminista condemnada

Avui s’ha conegut la resolució del recurs presentat a l’Audiència Provincial de Palma contra la sentència del passat 10 de desembre a una de les feministes encausades. La sala ratifica la condemna imposada pel Jutjat de Menors nº1 de Palma de 100 hores de treballs comunitaris.

 

Els fets es remunten al 9 de febrer de 2014, quan en plena mobilització contra la nova proposta de llei de l’avortament, un grup de feministes varen entrar a l’església de Sant Miquel, a Palma, amb càntics i consignes a favor del dret al propi cos de les dones, i de l’avortament lliure i gratuït. Amb aquesta acció de desobediència pacífica es pretenia aturar la llei i fer palesa la connivència entre l’Església Catòlica i el Partit Popular.

 

Una vegada més, els suposats òrgans que fan justícia, criminalitzen als que reivindiquen canvis a favor de la societat i pels drets com és el dret al propi cos, i fent de cadena transmissora de les urpes repressores de l’estat.

 

Encara hi ha 6 feminites més pendents de judici, però totes elles satisfetes sabent que aquesta acció sumada a moltes altres arreu del territori han aconseguit aturar en gran part aquesta nova agressió.

 

Davant la repressió, tota la nostra solidaritat. En aquest judici no s’ha jutjat sols a una persona sinó a totes les persones que lluiten per l’alliberament de les dones i per un món millor. Si ens toquen a una ens toquen a totes.

 

30 d’abril del 2015

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM