Nota de suport de l'Assemblea de Detingudes i Solidàries per l'EfecteCanVies en relació a les sentències emeses avui

Nota de suport de l'Assemblea de Detingudes i Solidàries per l'EfecteCanVies en relació a les sentències emeses avui

Davant les informacions sortides a premsa des de la Assemblea d’encausades i solidàries per l’EfecteCanVies volem denunciar la publicació dels noms i les sentències als mitjans de comunicació abans fins i tot, que arribessin a les advocades amb la incertesa i el greuge que això suposa per les encausades i la seva família i amics.

Una vegada més, exigim l’absolució i retirada de càrrecs de totes les represaliades per la mala gestió política d’un conflicte que va iniciar el Districte de Sants-Montuïc amb el seu regidor Jordi Martí al capdavant.

Esperem la mateixa celeritat i duresa amb la desena de mossos imputats per lesions a manifestants durant la setmana de protestes en defensa del Centre Social Autogestionat Can Vies i que no quedin impunes com ja ens tenen acostumades.

Seguirem defensant la gent que surt al carrer per reivindicar una Barcelona dels barris de i per a totes. Per això, ens sumem a la convocatòria d’aquest dimecres 4F per cridar que estem fartes de la seva impunitat i brutalitat.

No és una poma podrida, és tot el cistell.
Absolució encausades per defensar els barris.

https://www.facebook.com/perdefensarelsbarris

https://twitter.com/xdefensarbarris

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM