Contra la repressió de McDonald's, la lluita continua!

Contra la repressió de McDonald's, la lluita continua!

La Secció Sindical de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) a McDonald’s de la Maquinista segueix en peu de guerra per exigir la readmissió del company Àlex i denunciar les precàries condicions de treball i la repressió sindical malgrat els intens de l’empresa de desprestigiar i silenciar la lluita sindical.


Arran de la situació d’explotació i precarietat que patim els treballadors i les treballadores de l’empresa McDonald’s de la Maquinista un grup de treballadors i treballadores vam decidir organitzar-nos sindicalment per fer front a la precarietat i defensar els nostres drets laborals.

Entre d’altres activitats de contingut sindical que hem anat desenvolupant, hem anat realitzant algunes concentracions davant del centre de treball de McDonald’s a La Maquinista i hem repartit diferents octavetes informatives entre els companys i companyes de l’empresa i entre els clients denunciant l’acomiadament d’un company per recollir signatures per fer una assemblea de treballadors i de treballadores, la precarietat de les condicions de treball i l’incompliment persistent de les més mínimes garanties de protecció de la seguretat i la salut en el treball, actuacions que s’emmarquen en l’exercici del Dret Fonamental a la Llibertat Sindical.

Els responsables de l’empresa han decidit respondre a aquests fets amb una dura repressió emocional cap els treballadors i treballadores de la nostra secció sindical i el Sr. David Pàmies, gerent de l’empresa, ha interposat una demanda de conciliació per una suposada vulneració del seu Dret a l’Honor, en la que ens reclama que reconeguem els fets, que ens disculpem, que assenyalem a d’altres companys i companyes que van repartir amb nosaltres les octavetes i que li paguem, en concepte de danys i perjudicis, 6.000,00€. Com si això no fos prou, els responsables de McDonald’s a La Maquinista s’encarreguen de difamar, mentir i difondre falsos rumors entre la plantilla sobre la Coordinadora Obrera Sindical (COS) i sobre els companys i companyes que composen la secció sindical dins l’empresa.

Amb aquestes accions, el Sr. David Pàmies intenta desprestigiar i desanimar-nos en la nostra tasca de defensa dels interessos de classe dels treballadors i de les treballadores de McDonald’s La Maquinista, alhora que intenta intimidar-nos i silenciar-nos per evitar que denunciem que ell és el responsable de les pèssimes condicions de treball, d’expoli dels salaris i d’acomiadaments per repressió sindical.

No obstant, no aconseguirà silenciar-nos, ans al contrari, encara tenim més motius per lluitar. 


La seva repressió no ens atura, la lluita continua!

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM