Judici contra Interior per la web de delació ciutadana de Felip Puig

Judici contra Interior per la web de delació ciutadana de Felip Puig

 

Tothom recorda el que va ser una fantasmagòrica web que va durar pocs dies, les justes abans que la justícia en forcés el tancament, on tothom hi podia denunciar el veí. Era la web de Felip Puig per identificar els perillosos delinqüents que haurien malmès mobiliari urbá i vitralls de les multinacionals situades a la Plaça de Catalunya, aquell dia de Vaga General del 29 de març del 2012.


Tres dies més tard, algunes de les persones que sortien en aquella web i que eren cares conegudes de l’activisme social i independentista del nostre país feien una roda de premsa desafiant per dir que donaven la cara i que no tenien cap motiu per amagar-se. Es trencava així el pretès efecte intimidatori de la persecució política del conseller Puig, aquell que afirmava que anirien fins al límit de la llei i més enllà.

 


Interior a judici

Demà dijous, 13 de novembre, a les 10 del matí, tindrà lloc la vista contra el Departament d’Interior per haver publicat aquella web amb imatges clarament perjudicials. L’afectat, Roger Sabà, militant de la Coordinadora Obrera Sindical, ha aconseguit arribar tan lluny amb l’acusació de vulneració de drets d’intimitat i honor. Després d’un aplaçament i de moltes traves imposades per la Generalitat arriba aquest judici on es posarà en evidència el tracte dèspota que dispensava Felip Puig a la protesta ciutadana. Demà però, a través d’un advocat de la Generalitat que paguem entre totes, haurà de respondre en aquesta demanda civil.

 

Més informació:

Desafiament de l’Esquerra Independentista al web d’Interior: som aquí per vèncer

Demanda judicial contra el web d’Interior… de les paraules als fets

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM