Juntes per fer front a la repressió

Juntes per fer front a la repressió

 

Nota de la Comissió Antirepressiva de Sants per encarar els propers actes repressius judicials dels qui defensaren Can Vies del desallotjament frustrat:


Ja fa mesos que el barri va patir l’intent de desallotjament de Can Vies. Recordar aquells dies és recordar una història de lluita, dignitat, coratge i superació. Una victòria aconseguida amb l’esforç col·lectiu. La reconstrucció del CSA Can Vies és la millor mostra del potencial que tenim per realitzar totes les tasques que ens proposem. Però tota victòria té un preu i més quan ens enfrontem a un enemic tant poderós. La violència i la repressió patides van ser molt dures. A més de tots els ferits d’aquells dies, es troben totes aquelles que han patit una detenció i han de suportar el feixuc pes d’afrontar un dur procés judicial.

 

Ja s’han realitzat els dos primers judicis on vam aconseguir les dues primeres absolucions. Al Gener seguiran els judicis, en els quals les persones repressaliades podrien enfrontar-se a penes de presó.

 

Vam ser moltes les que aquells dies de finals de maig vam sortir al carrer, a defensar allò nostre, cadascú a la seva  manera, però tots amb determinació. Aquesta va ser la clau de haver obtingut una petita victòria. Ara toca que ens solidaritzem amb aquelles que estan patint una situació on es mescla la por, l’angoixa, la ràbia i tants altres sentiments. La millor eina per fer front al poder quan ens vol castigar individualment, és respondre de forma col·lectiva. L’assoliment del verkami per la reconstrucció i per sufragar les despeses judicials, és un primer pas en aquest sentit. Les persones detingudes han de saber que no estan soles. L’assemblea d’encausades i solidaries de l’efecte Can Vies vol ser un punt suport i de trobada per a totes aquelles que ho necessitin. A més també es vol fer una denuncia de la repressió patida pel simple fet de manifestar-se per allò que es creu just, per defensar els barris.

 

Posa’t en contacte enviant un correu a: xdefensarelsbarris@gmail.com si has estat detinguda, si vols col·laborar, si tens imatges, proves que aportar o has estat testimoni, etc.


Us animem a participar a l’assemblea del 12 de novembre a les 19h al Espai Obert. Es important no estar sola en un procés judicial, és una situació difícil on millor tenir suport emocional i estar acompanyades per persones que et poden ajudar. Hem demostrat en casos com els del judici al parlament o les anteriors absolucions, que de forma col·lectiva, podem tenir més força per assolir la llibertat de totes les repressaliades.

 

Comissió Antirepressiva de Sants

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM