Suspès el judici als antifeixistes i agressions feixistes a la concentració de suport

Suspès el judici als antifeixistes i agressions feixistes a la concentració de suport

Mentre el judici es suspenia per la falta de compareixença d’un dels advocats dels encausats a fora, un grup de neonazis ha agredit a vàries persones que participaven en la concentració antifeixista davant la passivitat dels Mossos d’Esquadra.

 

A les 9 del matí desenes de persones s’han concentrat en suport a en Jordi i en Ruben els dos antifeixistes que eren jutjats per mobilitzar-se contra la celebració d’un acte feixista el 12 d’octubre del 2011 a Poblenou. Poc abans de l’inici del judici un grup de coneguts neonazis s’han dirigit cap a la concentració antifeixista i han agredit a vàries de les persones que hi participaven davant la passivitat dels Mossos d’Esquadra, que finalment han intervingut i han posat el grup feixista sota la protecció del seu cordó policial. Poca estona després s’ha sabut que el judici quedava suspès fins al proper 24 d’octubre per la incompareixença d’un dels advocats de la defensa.

 

Des d’Alerta Solidària denunciem el que és nou cas de connivència policial amb els grups d’ultradreta i refermem el compromís amb la lluita antifexista i contra la repressió tant per part dels cossos policials com dels grups d’ultradreta.

 

Finalment, convoquem a donar suport als dos companys i a fer front al feixisme el proper divendres 24 d’octubre a partir de les 10 del matí al passeig Lluis Companys de Barcelona, nova data del judici.

 

El feixisme avança si no se’l combat!

Absolució Sergi i Ruben!

 

 

 

 

 

 

 

 

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM