Solidaritat amb l'Alfon, obrer castellà amenaçat amb presó per defensar els drets laborals

Solidaritat amb l'Alfon, obrer castellà amenaçat amb presó per defensar els drets laborals

 

Conscients que l’amenaça de la precarietat laboral, l’empobriment constant i la repressió contra qui protesta és comuna a tots els pobles d’arreu de l’Estat espanyol, volem fer-nos ressò de la campanya que des de Madrid s’impulsa per evitar l’empresonament de l’Alfon. Amb tot el nostre suport, en solidaritat amb la classe treballadora castellana, reproduïm l’escrit de crida a la solidaritat que el seu grup de suport ens ha fet arribar.


VOLEM QUE ALFON SEGUEIXI EN LLIBERTAT

 

Des de la Plataforma per la Llibertat d’Alfon, fem aquesta crida per sol•licitar-vos que us uniu a la campanya que estem realitzant, exigint la seva llibertat.

 

El proper dia 18 de setembre es celebrarà el judici contra el nostre familiar, veí, amic i company Alfon, demanant-li 5 anys i mig de presó.

 

Alfon és un jove de 22 anys, veí del barri obrer de Vallecas situat a Madrid. Va ser detingut en sortir de casa quan es dirigia al piquet unitari del seu barri, per la vaga general europea del 14 de novembre 2012. Per a reivindicar no més atur, no a la reforma laboral, no a les retallades socials, no a la privatització de la sanitat, l’ensenyament, etc.

 

Gràcies a la vostra solidaritat i mobilitzacions internacionals del dia 28 desembre de 2012, vam ser capaços de trencar el silenci informatiu que pretenia mantenir en l’ostracisme i treure’l de la presó als 56 dies d’ingressar, és a dir el 9 gener 2013.

 

La repressió a l’Estat Espanyol ha anat en augment de forma escandalosa fins a arribar a uns límits insospitats de falta de llibertats. Som  desenes de milers amb multes, més d’un miler les persones imputades i moltíssims centenars amb petició de presó per participar en les lluites socials, polítiques i sindicals.

 

Per això hem organitzat una sèrie de mobilitzacions tant al seu barri i ciutat com a la resta de l’Estat Espanyol i hem convocat de nou, una jornada solidària internacional el proper 16 de setembre a les 19: 00h. Necessitem  la vostra solidaritat activa com ja ho vau fer anteriorment.

 

Us proposem:

-Fer difusió d’aquest cas dintre de les vostres possibilitats (mails, xerrades informatives …)

-Fer una concentració acompanyada d’un comunicat (dia 16 a les 19: 00h en un lloc emblemàtic de la vostra ciutat o poble on tingueu costum de realitzar actes i mobilitzacions) agrairem envieu foto al correu electrònic

-Fer una pancarta amb la frase ALFON LLIBERTAT, penjar-la a la vostra ciutat la nit del 9 al 10 de setembre i fer-vos una foto per enviar-nos a l’e-mail, ja que això en el seu dia va tenir molta importància de cara al seu alliberament.

 

Agraïm la vostra solidaritat i quedem a l’espera de la vostra resposta.

 

Alfon Llibertat!

Per la llibertat i retirada de càrrecs de totes les persones acusades i / o preses!

VISCA LA LLUITA DE LA CLASSE OBRERA!

 

COMPTE CORRENT SOLIDARI: 0487 0542 86 2000051729 (a nom de Mares Contra la Repressió)

Facebook: Grup Suport Alfon

Twitter: Alfon_libertad

Correu electrònic: alfon_libertad@hotmail.com

Web: www.alfonlibertad.wordpress.com

 

Amb el suport d’Alerta Solidària, a 26 d’agost, Països Catalans.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM