Seguiments policial al Casal Independentista La Cruïlla de l’Eixample de Barcelona

Seguiments policial al Casal Independentista La Cruïlla de l’Eixample de Barcelona

El Casal Independentista, amb Alerta Solidària i la CUP han volgut denunciar el que malauradament sabem que és un fet habitual: els seguiments polítics encaminats a engrossir els fitxers pol·licials de militància activa als moviments socials.


Tot es remunta mesos enrere quan policia es presentava a casa del veïnat del Casal per realitzar gravacions i fotografies a la porta del local amb l’excusa d’existir una amenaça feixista. Aquesta informació en cap cas va ser traspassada a cap membre del centre.


Aquesta estratègia de persecució als centres socials socials és habitual com demostren la càmera de vigilància instal·lada davant del Centre Social Can Vies el passat dotze d’octubre i la que fou trobada i públicament denunciada en una terrassa conjunta al centre okupat la Kasa de la Muntanya.


Per tot això, aquest matí, Alerta Solidària juntament amb el Casal Independentista la Cruïlla, ha presentat una denúncia contra els Mossos d’Esquadra pel seguiment il·legal realitzat a aquest espai i als seus militants. Des de la CUP-AE al parlament s’han presentat diverses preguntes a conseller d’Interior demanant explicacions sobre aquesta actuació.

 


Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM