Amenaçats amb presó qui va donar-ho tot per defensar Collserola de l’especulació

Amenaçats amb presó qui va donar-ho tot per defensar Collserola de l’especulació

 

El conegut com a Pla Caufec plantejava arrasar un tros de bosc d’Esplugues de Llobregat per construir-hi habitatges. Havia de ser una nova urbanització a la porta nord de Barcelona. Una tupinada més privatitzant un espai natural d’accés a la serra de Collserola.


Uns quants veïns i veïnes van veure clar des del principi que allò no perseguia cap interès públic sinó continuar amb la dinàmica especulativa que ens va acabar duent a on som ara.

 

I on som ara?

Amb el terreny arrasat, sense cap arbre, tampoc hi ha cap casa construïda. L’immobiliària va fer fallida i va aturar les obres. Però ella va ser rescatada amb diners públics i ara planeja remprendre l’operació salvant les cases més elitistes. I amb diners públics què més es planteja fer? Doncs jutjar i empresonar aquells qui van dur a terme accions de protesta de tota mena, durant anys, fent córrer el nom de “Pla Caufec” com a sinònim d’especulació i repressió. La pitjor cara del sistema es diu Caufec i l’obligació de totes és tornar a la càrrega. Contra l’especulació i per solidaritat amb les companyes represaliades.

 

Dijous, dia 26, ens veiem totes a Esplugues de Llobregat! Donem suport a la campanya solidària “Ni muts ni a la gàbia“.

 

 


http://nimutsnialagabia.org/

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM