Nou rei i nou judici: el 2 d’octubre, a l’Audiència Nacional, contra 2 antimonàrquics de Mataró

Nou rei i nou judici: el 2 d’octubre, a l’Audiència Nacional, contra 2 antimonàrquics de Mataró

 

Encetem regnat com no podia ser d’una altra manera. Felip VI ens saluda des de la distància imperial amb la citació per al proper 2 d’octubre a la capital, a Madrid. I no per compartir el excessos de qui és rei pel mèrit d’haver estat engendrat sinó per condemnar-nos per haver mostrat el rebuig a la seva institució i proclamar el dret de tots i totes nosaltres a ser governats per manament de les urnes i no per la gràcia de Déu i del Caudillo.


Demanen 10.800 € per cap a dos maresmencs per cremar una foto de Juan Carlos I

Acusats d’un delicte d’injúries a la Corona, un veí d’Argentona i un altre de Mataró, tots dos de l’organització juvenil Arran, varen ser denunciats pel cos dels Mossos d’Esquadra a la fiscalia per haver cremat una foto de l’ex-rei el passat 11 de setembre. I d’aquí, prèvia declaració als jutjats, han estat formalment acusats i citats per al 2 d’octubre. La pena que sol·licita la fiscalia és d’aquelles que només s’expliquen per la voluntat de fer mèrits en la carrera, per l’emergència nacional (la seva, la de l’Espanya que s’enfonsa) i per la necessitat d’aturar per tots els mitjans el debat sobre monarquia o república o, pitjor encara, en la presumpta democràcia espanyola, el debat sobre si pot o no pronunciar-se sobre la forma d’Estat la seva ciutadania. Seran 10.800 € per cap. Una xifra desproporcionada que supera de llarg el que va imposar l’Audiència Nacional quan la darrera flama antimonàrquica va recórrer els Països Catalans el 2007.


Cap referèndum, cap rei

Sense consultar si el cap d’estat ha de ser un borbó o algú triat democràticament, sense consultar si Catalunya i la resta de Països Catalans hem de ser independents o no. Portant membres del multireferèndum a judici per fer consultes que fan témer el poder. Amb la imposició de nou del “atado y bien atado” proclamem que la seva legalitat no compta amb cap mena de legitimitat i que cremar fotografies del monarca, present, passat o futur, no és més que una protesta simbòlica i que la seva persecució ens confirmarà en el bon camí desobedient.

 

Més informació:

https://alerta.cat/index.php/noticies/procediments/1458-atents-amb-la-flamaencesa-a-la-fiscalia-en-la-imputacio-per-les-fotos-del-rei

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM