El membre de Jóvens de les Terres de l'Ebre ferit pels Mossos intervingut quirúrgicament

El membre de Jóvens de les Terres de l'Ebre ferit pels Mossos intervingut quirúrgicament

 

Operat i donat d’alta ahir mateix reposa a casa seva on haurà de mantenir el braç immobilitzat. Amb el cúbit trencat per les porres dels agents està treballant per presentar l’oportuna denúncia. Jóvens de les Terres de l’Ebre ja va emetre un comunicat denunciant l’acció dels Mossos i de l’Ajuntament de Barcelona.

Cal recordar que aquest col·lectiu tenia en Can Vies el seu punt de trobada setmanal a la ciutat de Barcelona.

Adjuntem aquí el comunicat difós el passat dimecres 28 de maig.

 


Jóvens amb Can Vies! #EfecteCanVies

 

Arribarà un nou dijous, però aquest no serà com tots els altres perquè no podrem fer assemblea a Can Vies. Han desallotjat l’espai de trobada de la diàspora ebrenca, espai que ens permetia seguir en les lluites del territori i exportar-les a l’àrea metropolitana.

 

Des de Jóvens de les Terres de l’Ebre manifestem el nostre profund rebuig en el desallotjament i l’enderrocament del Centre Social Autogestionat Can Vies, que era molt més que quatre parets. Des d’aquest espai s’han teixit lluites tant importants com la del riu Ebre, el cementiri nuclear i el Castor, entre moltes altres.

 

Volem denunciar l’actitud de l’Ajuntament de Barcelona i Transports Metropolitants de Barcelona que s’han negat al diàleg i han optat per la via d’enderrocar l’espai del barri de Sants que sempre ha estat obert a les persones amb voluntat de canvi i de transformació social.

 

A més, hem d’afegir a aquesta situació tant greu, l’actiutd d’aquests dies dels Mossos d’Esquadra fins al punt que durant la manifestació de dimarts a la tarda, un membre de Jóvens va ser agredit a cops de porra i li van trencar el braç el qual haurà de ser intervingut quirúrgicament.

 

Considerem que l’actuació autoritària i intransigent de l’Ajuntament de Barcelona i el Districte de Sants Montjuic, junt a les agressions policials sofertes pels veins i veïnes de Sants han estat el detonant d’un conflicte que té les seues arrels en les profundes desigualtats socials que existeixen al nostre país i que la classe política s’encarrega de mantenir, defensant a capa i espasa els interessos de la banca i la patronal a costelles del poble i les classes populars.


No podem fer altra cosa que donar total suport a totes les mostres de resistència i rebèldia que estant havent als carrers de Sants i les que s’aniran estenent a altres indrets del país.

 

Demanem la llibertat sense càrrecs pels detinguts després de les manifestacions i animem a tota la diàspora ebrenca a seguir donant suport actiu a Can Vies i participar de tots les concentracions.

 

Les Terres de l’Ebre també som Can Vies!

#EfecteCanVies

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM