En solidaritat amb #EFECTECANVIES des del Camp

En solidaritat amb #EFECTECANVIES des del Camp

 

Des de que dilluns decidissin desallotjar i enderrocar el CSOA Can Vies, hem estat testimonis de la lluita incansable que moltes companyes i companys estan duent a terme al barri de Sants de Barcelona. Una lluita que, com totes les nostres els hi és incòmode als qui ens voldrien sempre callades i quietes, a les elits que es pensen que la propietat privada passa per sobre de 17 anys de feina, il·lusió i construcció d’alternatives.

 

Can Vies ja no hi és, però nosaltres no sortim al carrer només per les quatre parets d’un edifici, sortim al carrer per un projecte que va més enllà, per defensar una manera de fer les coses, un model de participació i organització social comunitària que no han dubtat en esclafar sense escrúpols. 

 

Aquesta nit, com sempre, ens han volgut silenciar a cops. Els aldarulls s’acaben amb 4 detencions a Palma i 28 a Barcelona, que se sumen a les dues de dilluns i les sis de dimarts, i entre les quals hi ha 3 companys del Camp.

 

Arreu dels Països Catalans les concentracions solidàries han estat moltes, i avui es repetiran perquè, mentre continuïn tocant-ne una sola de nosaltres, respondrem totes. I això, els farà enfadar, i els detinguts i detingudes augmentaran a tots els pobles i ciutats on siguem solidàries, cal que estiguem alerta. 

 

Sempre hem sabut que la repressió és la seva millor arma, que el poder utilitza el monopoli de la violència com a excusa per a acabar amb qualsevol mostra de dissidència, sabem que la manipulació mediàtica i l’ús indiscriminat de la paraula violència per definir tot allò que fem no són fets arbitraris. L’estratègia és clara, nosaltres serem els violents i ells seran les forces de l’ordre. Tertulians a tots els debats televisius es pregunten com acabar amb la violència, nosaltres els hi responem: la violència acabarà quan s’acabi la impunitat policial i institucional, quan es tinguin més en compte les persones que els bancs, quan es promoguin els espais autogestionats en comptes d’aprovar projectes d’oci alienant al Parlament, quan es reparteixin els treballs i la riquesa.

 

Quan es destrueixen els somnis només ens queda la ràbia, però sabem que nosaltres, demà, continuarem treballant com cada dia per construir alternatives, per bastir a cada poble, barri i ciutat un projecte de canvi social. Obrint espais autogestionats, creant assemblees, organitzant-nos i seguint endavant. 

 

Per això, avui domen suport a totes les persones que segueixen treballant a Sants i arreu del país, i exigim la llibertat immediata sense càrrecs de les companyes detingudes.

 

La repressió no ens aturarà, perquè juntes som força,

Cap agressió sense resposta! 

Alerta Solidària

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM