A Palma la policia intenta frenar amb càrregues, persecucions i 4 detinguts la solidaritat amb Can Vies

A Palma la policia intenta frenar amb càrregues, persecucions i 4 detinguts la solidaritat amb Can Vies

Amb una contundenci desmesurada, el Cuerpo Nacional de Policia ha volgut marcar terreny. Ser protagonista d’una jornada que havia de ser tranquil·la. Pacífica. Senzillament solidària amb les companyes de Can Vies, amb els 17 anys de milers de projectes, somnis i alternatives enfonsades en poques hores per l’obstinació d’uns polítics piròmans que o bé res entenen o massa que temem.

 

Des d’Alerta Solidària condemnam l’actuació policial i denunciam el seu caràcter clarament polític. Res justificava les càrregues. Només la ràbia de veure com l’espurna social és a punt de prendre i amb ella es cremaran els privilegis, abusos, estafes, desfalcs, persecucions i atemptats a la nostra cultura i territori.

 

Cap a les vuit començava la concentració i vora tres quarts d’hora més tard s’iniciava una marxa pel carrer 31 de desembre. Allà la policia va fixar el punt de bloqueig i és on va començar a carregar per dissoldre tothom a cops de porra. Entre les corredisses, fins a la plaça Abú Yahya, quatre detinguts. Un d’ells ha quedat en llibertat en poques hores. Un altre, menor d’edat passades les onze de la nit. Per avui a s’horabaixa haurien de passar a disposició judicial els altres dos detinguts.

 

Alerta Solidària convocam concentració de suport als detinguts, tot exigint la seva llibertat sense càrrecs, a les 16:30 a la part darrera dels Jutjats de Via Alemanya.

 

Ahir vàrem sortir al carrer per la solidaritat amb Can Vies. Per la necessitat de Can Vies. Per tenir un futur ple de llibertat i dignitat. Ple de Can Vies!

 

#EfecteCanVies
#Guanyarem!

Alerta Solidària

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM