S’estén l’#EfecteCanVies amb la 2a nit d’incidents a Sants

S’estén l’#EfecteCanVies amb la 2a nit d’incidents a Sants

 

6 detinguts, nombrosos identificats i desenes de ferits, un dels quals de 68 anys a qui els Mossos van trencar diversos dits d’una mà. Càrregues a plaça Màlaga, Can Mantega, plaça de Sants… però també a Gràcia i al Clot. La nit ha estat més llarga dels que alguns s’esperaven. Havia començat amb una concentració creixent de veïns i veïnes que van acabar per reocupar l’espai de Can Vies i la crema de l’excavadora que tirava a terra l’emblemàtic edifici alliberat.


La dimissió de Manel Prat, ridícula i insípida com tota la seva gestió, va córrer per la xarxa mesclada amb les crides a tornar a sortir als carrers. Primers ferits al vespre: un intervingut a l’hospital per la mà trinxada i un altre amb l’orella rebentada. De matinada els mossos apallissen un grup de deu persones que havien entrat corrent a un portal de plaça de Sants. Tot amb un helicòpter que ho sobrevolava tot però que malauradament no deu guardar les imatges de les atrocitats policials.

 

Les mobilitzacions per avui i per al cap de setmana

Des del barri de Sants ja es treballa per una mobilització el dissabte però la crida és permanent i els carrers restaran encesos per la ràbia de la destrossa del centre okupat durant disset anys. És més, la resposta popular s’estén i ja arribarà aquesta mateixa tarda a altres barris de Barcelona i ciutats d’arreu dels Països Catalans. L’etiqueta #EfecteCanVies recull les convocatòries i el tsunami de la recuperació de la dignitat d’un poble que ja en té prou de pagar els fastos dels qui saquegen el país i ens condemnem a la misèria.

 

Alerta Solidària anima a la mobilització en solidaritat antirepressiva per rebutjar la destrucció de Can Vies i en suport a les persones ferides i represaliades. Ens veiem als carrers!

 


Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM