Dos membres d’Arran passen el dia en mans de la Guàrdia Civil d’Inca

Dos membres d’Arran passen el dia en mans de la Guàrdia Civil d’Inca

 

Aquest matí la Guàrdia Civil ha detingut dos independentistes mallorquins a la vila de sa Pobla i els ha traslladat a la “casa cuartel” que aquest cos militar té a Inca.

Els impunten un delcite d’ultratges a Espanya per una suposada crema d’una bandera de l’estat ocupant en circumstàncies poc clares que encara queden pendent d’esclarir. Sigui com sigui, la repressió a Mallorca s’encara, com a la resta dels Països Catalans, a impedir amb detencions, multes i judicis, l’expressió pública del rebuig popular a Espanya, la seva monarquia i el seu depradador sistema econòmic.

Un cop conegudes les detencions, i immediatament, Alerta Solidària ha fet una crida a concentrar-se en solidaritat amb els dos companys. Fins a prop de les cinc de la tarda no han quedat en llibertat. Lamentablement i fent gala del seu to democràtic la benemèrita ha forcat la identificació de vint independentistes solidaris.

Els propers dies podrem saber millor els suposats fets que la Guàrdia Civil vol imputar als dos companys. Pel moment, amb el cap ben alt i els punys ben tancats, el jovent mallorquí anuncia que el combat continua i res no ens aturarà fins assolir la llibertat.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM