Judici contra el pagès antitransgènics Josep Pàmies

Judici contra el pagès antitransgènics Josep Pàmies

En motiu del proper judici contra en Josep Pàmies, membre de l’Assemblea Pagesa de Catalunya, i militant anti-transgènics, Alerta Solidària es suma a la campanya de solidaritat iniciada. Ja vàrem informar de la repressió que sofreix aquest col·lectiu i la lluita per eradicar els transgènics desl Països Catalans, amb la càrrega policial produida el dia 28 d'abril, a Balaguer. A continuació us reproduïm el manifest tot animant-vos a participar i a signar (clicant aquí!) per la seva absolució. 

CAMPANYA DE SOLIDARITAT AMB JOSEP PÀMIES – Per una Terra lliure de transgènics 

El 13 de setembre de 2003, Assemblea Pagesa de Catalunya juntament amb Ecologistes en Acció d’Aragó van dur a terme una protesta davant la proliferació de camps d’experimentació transgènica a les nostres terres. De la mà de la majoria absoluta del PP, l’estat espanyol s’estava convertint en el principal laboratori transgènic d’Europa, mentre la major part dels pobles europeus vivien intensos processos de debat, moratòries i, fins i tot referèndums.

1 Comment

  • Xavi
    07/10/2022

    Alerta solidària hauria de concentrar-se en donar suport a judicis polítics i a condemnes a persones indefenses.
    I s’hauria d’abstenir de donar suport a curanders i assassins passius com el sr. Pàmies, que ven pseudomedicina a qui se’l creu. Hi ha casos (inclús casos seriosos com càncer, etc) en que les víctimes han deixat la medicina convencional per passar-se a les pseudoteràpies, i ho han pagat amb una malaltia o discapacitat crònica, i fins i tot amb la vida.
    Espero que engarjolin al sr. Pàmies i que no vegi la llum del dia en molts anys, si pot ser mai més.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM