La solidaritat en bus! El nostre clam a Madrid!

La solidaritat en bus! El nostre clam a Madrid!

 

El proper 27 de març seran jutjats a l’Audiència Nacional els dos membres de la colla bastonera “Cop a Cop”, per portar les fotos de les preses polítiques catalanes durant la seva participació en els actes convocats per l’Esquerra Independentista en la diada de l’11 de setembre del 2012.

 

Avui els bastoners s’enfronten a penes de presó de dos anys per cada un, inhabilitació durant 8 anys i una fiança de 3000 euros per responsabilitat civil. I tot això, només per portar una foto.

 

Aquests mesos la solidaritat s’ha estès arreu del territori i s’han realitzat xerrades i actes de suport a diversos casals i ateneus dels Països Catalans. Ara és el moment de mostrar la solidaritat amb els solidaris el mateix dia del judici, és per això que el 26 de març sortirà un bus des de Barcelona per acompanyar i donar suport als imputats fins a Madrid al qual totes teniu l’oportunitat de pujar.

 

El bus sortirà el dia 26 a les 23h de la nit des de Barcelona i tornarà el 27 en acabar el judici. Els preus i la forma d’apuntar-se la teniu en el cartell adjunt. Els preus són simbòlics perquè siguin accessibles per totes: 10 € per a treballadores i 5 € per a estudiants i aturades.

 

Apunteu-vos i difoneu la convoncatòria!!


Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM