Nou cop judicial al regidor de PxC Juan Gómez Montero

Nou cop judicial al regidor de PxC Juan Gómez Montero

 

L’Audiència Provincial de Barcelona ha desestimant el recurs que va presentar el regidor feixista i xenòfob de PxC a Santa Coloma, Juan Gómez Montero, contra la sentència dictada pel Jutjat núm. 2 de Santa Coloma el passat 14 de juny de 2013. En aquell moment, es va condemnar al regidor feixista per una falta de lesions contra el nostre company Jordi, de Gent de Gramenet.

Reproduïm la nota emesa per Gent de Gramenet

Els fets
Durant el matí del 12 d’Abril del 2013, el company i secretari de Gent de Gramenet a l’Ajuntament imprimia uns papers en una fotocopiadora del consistori que compartim amb d’altres grups i que es troba al passadís, just davant del despatx de PxC. En aquell moment, el portaveu de PxC se l’hi va creuar i li va dirigir unes paraules amb to amenaçant (“¿qué es eso que estás imprimiendo?”), sense que la conversa anés més enllà.
 
Després d’una concentració que els treballadors municipals celebraven cada divendres, el company de Gent va tornar a pujar a la fotocopiadora, on es va tornar a trobar amb el portaveu de PxC, que aquest cop anava acompanyat de 3 membres actius més del seu partit (un altre regidor, i dos militants). Un altre cop, se li va tornar a adreçar, anomenant-lo “rata” i demanant-li que què imprimia i que li deixés veure. En respondre el company que no tenia per què deixar-li veure, l’amenaçà: “Si quiero te puedo pegar. Aquí no hay cámaras, no se va a enterar nadie” i li va etzibar un fort cop de puny a la cara. Posteriorment, es van amagar al seu despatx.
Immediatament, el company va explicar els fets ha treballadors i policies que es trobaven a l’Ajuntament i va anar al CAP a fer-se l’informe mèdic i a denunciar l’agressió.
 
El judici
De d’un bon inici del judici, es van explicar dues versions dels fets totalment incompatibles una amb l’altra. Mentre que en Jordi va explicar amb detall el transcurs dels fets des de bon matí, amb recolzament documental i molt marcat en el temps, el senyor Gómez es va limitar a dir que va ser en Jordi qui el va agredir, explicant la seva versió, producte del muntatge jurídic que el líder de PxC a Gramenet i els altres tres simpatitzants van preparar en contra del nostre company.
 
Després d’aquell judici, el jutjat va dictar la següent sentencia:
 
“CONDENO a JUAN GÓMEZ MONTERO como autor responsable de una falta de lesiones del artículo 617.1 del Código Penal a la pena de treinta días de multa a razón de una cuota diaria de diez euros (300 euros) y responsabilidad personal subsidiaria de un día de privación de libertad por cada dos cuotas diarias no satisfechas; imponiéndole expresamente las costas del proceso; y la obligación de indemnizar a JORDI PASTOR PÉREZ en la cantidad de 31,34 euros por las lesiones causadas.
 
ABSUELVO a JORDI PASTOR PÉREZ de la falta que se le imputaba.”
 
 
Ni un pas enrere
De molts és sabut quines són les formes d’aquest grup feixista que amb cada acció es desemmascara. No és la primera vegada que aquest portaveu és notícia, així com altres membres del seu partit, per agressions o amenaces a regidors i veïns i veïnes de la ciutat, però aquell cop es va atrevir a fer-ho dins les parets de l’Ajuntament i en un context de normalitat (sense cap mena de situació de tensió, baralla o cridòria prèvia).
 
Ni molts menys ens acovardiran per seguir denunciant aquestes xacres com són el feixisme i el racisme al carrer i dins la institució, si aquesta era la seva intenció. La seva farsa es va destapant dia rere dia.
No passaran!
 
 
Enllaços
 
Comunicat de Gent de Gramenet davant l’agressió patida pel company Jordi
Comunicat de la Secretaria general de L’ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
 
Article que il•lustra el perfil d’aquest individu: Les “altres” declaracions de Gómez Montero. Feixisme a Cara descoberta

Web de la Comissió Antifeixista 27 de Gener
 

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM