Crida de Can Vies per sortir al carrer: COMBATEM L'ESTAT POLICIAL AMB AUTODEFENSA VEÏNAL

Crida de Can Vies per sortir al carrer: COMBATEM L'ESTAT POLICIAL AMB AUTODEFENSA VEÏNAL

 

Com ja deveu saber el passat 29 de gener, Can Vies va patir una de les pitjors agressions que mai ens haguéssim pogut imaginar, una agressió que ens va tocar a totes les que ens estimem i participem o hem participat al CSA. La invasió policial d’un dels espais referent de lluites socials del barri i de la ciutat considerem que és un atac i una demostració de força per part del departament d’interior, per intentar tallar d’arrel les aliances, xarxes i alternatives que entre totes hem teixit durant anys.


El mateix 29 de gener, el Tribunal Suprem comunicava la denegació del recurs de cassació per unificació de doctrina presentat pel CSA Can Vies davant d’aquest òrgan. Amb aquest nou gir judicial, queda en mans de TMB -i en concret de l’Ajuntament de Barcelona i el Districte de Sants-Montjuïc- la decisió de demanar l’execució de la sentència, fent efectiu el desallotjament.

 

NO ens quedarem de braços plegats esperant que desallotgin, ni Can Vies ni a cap dels altres espais amenaçats: la Carboneria, el Banc Expropiat, l’Ateneu Popular de l’Eixample, la Gordíssima, la Flor de Maig i la Casa dels Somnis. 

 

Recordar també que un dels joves antifeixistes detinguts pels fets del 12 d’octubre, resta a hores d’ara en presó preventiva, un mostra més de com l’estat segueix defensant els ultradretans i reprimint a les que lluitem. 

 

DISSABTE 8 DE FEBRER A LES 11,30H PLAÇA SANTS 

Manifestació: COMBATEM L’ESTAT POLICIAL AMB AUTODEFENSA VEÏNAL 

 

 

LA NOSTRA MILLOR ARMA LA SOLIDARITAT 


Per més informació i difussió:
http://canvies.barrisants.org/
https://www.facebook.com/CSACanVies
https://twitter.com/SomCanVies

 

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM