Condemna contra en Hagi i en Pau: el Tribunal Suprem rebutja el nostre recurs

Condemna contra en Hagi i en Pau: el Tribunal Suprem rebutja el nostre recurs

 

El Tribunal Suprem ha rebutjat el recurs presentat en resposta a la sentència dictada contra en Hagi i en Pau. La justícia espanyola manté llavors la condemna de 4 mesos i mig de presó als nostres companys.


Res de nou, com s’esperava, en el marc del procés accelerat de criminalització i escarment de la dissidència política. L’Estat corrupte que sustenta aquest sistema econòmic en fallida no veu altre recurs que recórrer a la por i la dissuasió davant les protestes presents i futures que amenacen la seva posició de domini.


Malgrat aquest nou cop, el Grup de Suport a en Hagi i en Pau volem reafirmar altra vegada el nostre convenciment que la desobediència és un instrument legítim i necessari per afrontar les problemàtiques que afecten a les classes treballadores del nostres país i, en especial, a aquell sector creixent de la població que es veu abocat a l’exclusió.


Denunciem de nou i continuarem denunciant la desproporció i el caràcter polític d’aquest procés contra els nostres companys i exigim enèrgicament la seva absolució.

 

Si aquesta és la seva democràcia, desobeir-la és la nostra resposta! 

La lluita és l’únic camí!

 

 

Grup de Suport a en Hagi i en Pau

Alerta Solidària

 

Més informació:

http://absoluciohagipau.wordpress.com/

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM