A judici quatre vaguistes mallorquines

A judici quatre vaguistes mallorquines

 

Són quatre estudiants de secundària, dues d’elles del Sepc, que varen participar de piquets durant la vaga indefinida dels docents de les Illes.


El proper 28 de gener quatre estudiants que varen participar als piquets informatius, convocats pel Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, seran jutjades a Palma. Les estudiants estan acusades de desordres, coaccions i deslluïment durant la segona jornada de vaga de les docents de les Illes.


Els fets es remunten al 17 de setembre de 2013. A primera hora del matí la policia espanyola aturava i retenia a 33 joves i en feria, almenys, una d’elles. Sis de la trentena de joves van ser emmanillades i, preparades per a ser detingudes, fins que arribà una ambulància, un equip de televisió i un grup de pares i professors que varen començar a protestar per l’actuació dels agents. Aquests no van poder aguantar la pressió popular i finalment van deixar anar a les joves.


Ara les estudiants vaguistes s’enfronten a un judici de faltes per desordres públics, coaccions i deslluïment del mobiliari públic.


És per això que us convoquem el proper dimarts dia 28 de gener a les 9 del matí a les portes del jutjat de Via Alemanya de Palma.


Absolució vaguistes!

Unides som Força per combatre la repressió!

 

Alerta Solidària

Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM