La repressió no aturarà la lluita per l’educació pública i de qualitat

La repressió no aturarà la lluita per l’educació pública i de qualitat

 

 

En llibertat amb càrrecs de desordres públics i danys els cinc estudiants que, havent estat citats (3) o detinguts aquest matí (2), han passat per la comissaria de Les Corts.

 

Amb la imposició de la LOMCE i amb uns pressupostos a la vista per al 2014 que confirmen l’aposta encoberta del govern de CiU, amb l’aliat d’ERC, per enfortir els interessos privats sobre el sucós pastís de l’ensenyament a Catalunya, aquest matí hem sofert una nova ràzzia policial. En aquesta ocasió, els Mossos d’Esquadra han detingut dos companys del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, i han cridat a declarar 3 més, a la comissaria de Les Corts en relació a la convocatòria de vaga a secundària del 24 d’octubre passat contra la LOMCE. Els fets concrets imputats pels quals la policia justificaria l’operatiu de càstig contra el sindicat independentista serien algunes destrosses i pintades realitzades durant el transcurs d’una marxa pels carrers de Barcelona.

 

Res vaticina un canvi en la política d’empobriment continuat de la qualitat de l’ensenyament públic. Cap modificació que retorni al poble treballador la capacitat d’accedir als estudis mitjans o superiors sense haver d’hipotecar les seves vides amb crèdits a les entitats bancàries culpables de la present crisi. I finalment cap canvi en la tossuda imposició del model espanyolitzador del ministre Wert.

 

I per tant, amb més arguments que mai en veure que l’única resposta que dóna el govern al clam popular és la repressió, la mobilització continua i continuarà fins imposar el respecte als nostres drets més elementals. El SEPC seguirem treballant per l’educació pública, de qualitat, laica, en català i no sexista. Per garantir el dret al futur digne del nostre poble.

 

Amb la col·laboració jurídica i tot el suport d’Alerta Solidària, fent costat als qui avui han patit la repressió política. Exigint l’arxivament de la causa judicial avui oberta.

 

Treballant sense por, donant la cara, seguirem lluitant, a les aules, al carrer i on faci falta!

Per una educació digna en una terra lliure!

 

 

Alerta Solidària

Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM