Comunicat del Grup de Suport als quatre vaguistes poblenovins encausats

Comunicat del Grup de Suport als quatre vaguistes poblenovins encausats

 

Recentment, s’han fet publiques les peticions que l’acusació fa als quatre poblenovins, detinguts per la vaga general del 29 de març de 2012. A part de la fiscalia, la Generalitat de Catalunya, la Caixa i l’Ajuntament de Barcelona s’han personat com a acusació. És des d’aquesta última institució que es fa la petició de penes més gran: 5 anys i mig de presó i 24 mesos de pena-multa a cada un dels encausats.


Aquestes peticions arriben més d’un any i mig després d’aquells fets.

 

Entenem que aquest procés té per objectiu castigar les nombroses lluites polítiques, socials i veïnals del Poblenou i intentar paralitzar-nos.

 

Però les acusacions no se sostenen i lluitarem per que siguin totalment desestimades i s’absolgui als encausats, com ja va ser el cas en els barris de Les Corts i el Clot.

 

Ara volen jutjar els quatre vaguistes poblenovins, per participar d’un piquet de vaga general i social. Ells, com la resta de treballadores allí presents, defensaven, com sempre defensarem, la vaga com a eina de lluita per aconseguir unes millors condicions de feina i de vida.

 

Des del grup de suport als vaguistes encausats del Poblenou, seguirem treballant per la total absolució i demanem al veïnat de Poblenou i de Barcelona que mostri la seva solidaritat als quatre poblenovins represaliats. Perquè, avui més que mai, exercir el dret a la vaga i a la manifestació és imprescindible.

 

La solidaritat és la tendresa dels barris!

No vam sortir aïlladament, no respondrem aïlladament!

 


Grup de suport als vaguistes poblenovins

http://solidaritatpoblenou29m.wordpress.com/

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM