La Vaga a judici. Absolució imputats 14-N Girona

La Vaga a judici. Absolució imputats 14-N Girona

 

Engega la campanya en solidaritat amb les vuit persones imputades pels fets ocorreguts, a la Cambra de Comerç de Girona, durant la darrera vaga general. La protesta va acabar amb el desallotjament de l’edifici, per part dels Mossos d’Esquadra, dels manifestants que volien protestar per les declaracions del  president d’aquesta institució, Domènec Espadalé.  Espadalé, va afirmar que “els gironins han de treballar més i cobrar menys”. La petició fiscal demana un total de 21 anys de presó, i per algunes companyes  fins a 4 anys i 6 mesos i indemnitzacions que sumen 2135 euros.


La campanya, pretén evidenciar la contínua repressió que patim totes aquelles persones que participem a les mobilitzacions populars durant les jornades de lluita, com ara la vaga general del 14-N. Denunciant que realment el que es pretén reprimir són les pròpies eines de lluita, unes eines que ara més que mai, resulten necessàries per tal de poder defensar els drets de les classes populars i poder combatre l’espoli capitalista que patim diàriament.

 

És per això que us convidem a la xerrada de presentació de la campanya, que es portarà a terme divendres 18 d’octubre a les 18’30 al punt de trobada de Girona. Les ponències aniran a càrrec de companyes de Rereguarda en Moviment, d’imputats i les advocades. De la mateixa manera també us convidem a participar activament de la campanya “La vaga a Judici” i estar atentes a pròxims actes i mobilitzacions.

 

Absolució encausades

No ens van tocar aïlladament, no respondrem aïlladament 

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM