També dimarts, a València: Vuit estudiants a judici per la Primavera Valenciana

També dimarts, a València: Vuit estudiants a judici per la Primavera Valenciana

 

El proper dimarts 17 de setembre, a les 11h, vuit estudiants, un d’ells militant d’Arran i del SEPC, seran jutjats al Jutjat d’instrucció número 12 de València per desobediència, desordres i lesions a policies.  Els fets pels que es jutja a aquests estudiants ocorregueren el primer dia de les protestes de la Primavera Valenciana, quan centenars de persones es concentraren davant l’IES Lluís Vives en solidaritat per la detenció el dia anterior d’un estudiant de l’IES Lluís Vives que participava en la protesta contra les retallades en ensenyament convocada davant el centre.


Poc més d’un any i mig de les protestes de la Primavera Valenciana, que donaren la volta al món per la brutalitat policial contra estudiants que es manifestaven en contra de les retallades en ensenyament, no ha hagut cap agent de policia ni cap responsable polític jutjat.  Per contra, les estudiants víctimes de la brutalitat i la impunitat policial, ara seran sotmeses a un judici de faltes.

 

Des d’Alerta Solidiària, organització antirepressiva de l’Esquerra Independentista, volem mostrar tot el nostre suport i solidaritat amb les encausades.  Un cop més la justicia espanyola demostra a qui serveix: el sistema capitalista i les seues titelles al front dels governs espanyols i valencià, que no contents amb fer pagar la crisi a les ciutadanes, retallant, deteriorant i privatitzant els serveis públics, mentre amb diners públics es salven els bancs estafadors que fan fora la gent de les seues cases, ordenen reprimir les protestes a cops de porra. Aquesta és la seua democràcia.

 

La Primavera Valenciana fou un exemple al món de com la solidaritat i la resistència popular són capaces de fer recular les ordres polítiques de reprimir manifestants. Ara un any i mig després, cridam ben fort que la seua repressió no ens aturarà, que la solidaritat és la nostra millor arma i que front el capitalisme, ni un pas enrere!

 

És per això que us convoquem a totes a la concentració en solidaritat amb les encausades que tindrà lloc el mateix dia 17 de setembre, a les 10:30h a la porta de la Ciutat de la Justícia.

 

Si ens toquen a una, ens toquen a totes!!

Visca la terra!

València, Països Catalans, 13 de setembre de 2013.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM