El judici de la Mònica de Terrassa es reprendrà el 22 de juliol

El judici de la Mònica de Terrassa es reprendrà el 22 de juliol

mnicaabsoluci

Després d’una jornada de mobilització, suport, amenaces policials i sobretot lluita i solidaritat el judici entre la Mònica de Terrassa i  els agents del GIE de la Policia Municipal egarenca va quedar suspès fins al 22 de juliol pendents de realitzar-se les conclusions finals.

 

El passat 4 de juliol s’inicià el judici amb peticions creuades entre la Mònica de Terrassa i agents dels GIE de la Policia Municipal de Terrassa, després que el 2006 la Mònica fou detinguda, apallissada i torturada per aquests agents.

A 2/4 de 10 del matí desenes de persones mostraven el seu suport a la Mònica davant l’Audiència provincial de Barcelona amb crits i pancartes, mentre una desena d’agents del Grup d’Intervenció Ràpida de la Policia Municipal de Terrassa vestits d’uniforme amb samarretes amb el lema “GIE” es plantaven amb to amenaçador a les portes del jutjats gravant amb càmeres a les solidàries, talment un cos corporatiu, hermètic i sense cap tipus de control que campa a la seva pels carrers de Terrassa quan està de servei i per allà on vol quan no ho està, talment i amb perilloses similituds, amb moltes experiències de judicis amb membres de la ultradreta. 

agentsgie

Durant el judici la concentració seguí a fora mentre a dins la Mònica explicava com la van detenir injustament i com sota qustòdia policial va ser vexada i apallissada repetidament fins en dependències mèdiques. Al seu torn, els agents del GIE afirmaven que ella havia caigut sola d’esquena i d’altres bestieses que ni tan sols constaven en l’atestat. Alhora, sortí a la llum que un dels agents que havia estat de baixa, dies i dies, per una capsulitis que afirmava que li havia causat la Mònica, ja havia deixat constància mèdica d’aquesta lesió dies abans de l’encontre amb la Mònica. 

Pendents de les conclusions finals, el judici es va suspendre fins al proper dilluns 22 de juliol, dia en que de nou cal mostrar tot el nostre suport i solidaritat.

 

Properes convocatòries: 

Dijous 18 de juliol Concentració davant l’Ajuntament de Terrassa a les 8 del vespre.

Dilluns 22 de juliol judici: concentració davant l’Audiència Provincial de Barcelona a 2/4 de 12.

Aturem els abusos policials!

Mònica absolució, GIE dissolució!

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM