Un recurs de la fiscalia pot enviar 3 anys a presó a un antifeixista de Cornellà

Un recurs de la fiscalia pot enviar 3 anys a presó a un antifeixista de Cornellà


Després d’analitzar la sentència al company antifeixista de Korneyà, Adri , el grup de suport de “ Solidaritat amb l’antifeixisme combatiu “ ha recorregut  la sentència a l’Audiència Provincial.. L’Adri ha estat acusat i sentenciat d’agressió a León Beltran  García, membre d’Unitat Nacional Catalana, organització xenòfoba amb ideologia nacional-socialista, Aquesta sentència és de 2 anys de presó, 3.300 euros d’indemnització per al feixista (1.500 euros per les lesions i 1.800 per les seqüeles) més les costes del judici (que podrien ser de 2.000 a 2.500 euros).

La sorpresa ha arribat quan la fiscalia ha interposat un recurs a la sentència on exposa la falta d’argumentació per part del jutge per demanar únicament dos anys  i continua amb la seva petició fiscal inicial que es correspon a 3 anys de presó. L’estratègia de la defensa ha estat respondre interposant  un recurs a aquest nou pas judicial per part de la fiscalia. 

 

En cas de que el recurs de la fiscalia es resolgui favorablement, el company Adri hauria d’ingressar a presó. 

 

 

Denunciem un atac directe per part de la fiscalia cap a la lluita antifeixista i fem una crida a que tot el moviment estiguem alerta dels propers aconteixements i convocatòries.


Ara i sempre, solidaritat amb l’antifeixisme combatiu! El feixisme avança si no se’l combat!

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM