Mònica absolució, GIE dissolució!

Mònica absolució, GIE dissolució!

cartellmnica

El proper 4 de juliol es realitzarà un judici a l’Audiència provincial de Barcelona que enfronta a la Mònica, activista de Terrassa, amb varis agents del Grup d’Intervenció Especial de Terrassa.

Els fets es remonten a la matinada del 12 de maig del 2007, quan una noia membre del col·lectiu Acció Autònoma i dels moviments socials de Terrassa, que sortia d’un kasal okupat del barri del centre, va ser detinguda per membres del GIE de la policial municipal.

Va ser agredida durant la detenció, no se li va notificar-ne el motiu en cap moment i durant el trasllat a urgències va ser emmanillada amb les mans al darrere mentre continuaven les agressions i amenaces.

Dos policies municipals de Terrassa, membres de la secció antidisturbis anomenada GIE(Grup d’Intervenció Especial), han estat finalment acusats d’un delicte de tortures i subsidiàriament, d’un delicte contra la integritat moral i d’una falta de lesions pels quals es demanainicialment 2 anys de presó, 12 anys d’inhabilitació i 4500€ de responsabilitat civil.
Alhora, Mònica, membre del col·lectiu Acció Autònoma i el Kasalet i activista dels moviments socials de Terrassa ha estat acusada d’un delicte d’atemptat a l’autoritat i de lesions pels quals li demanen inicialment una suma de 2,8 anys de presó i 1800€ de responsabilitat civil. Això és el que va manifestar el jutjat d’instrucció 3 de Terrassa després d’haver rebut per part del fiscal l’escrit d’acusació a finals de desembre del 2012. Les dues parts van presentar els corresponents escrits de defensa al llarg del gener del 2013, i llavors el procés es va traslladar a l’Audiència Provincial de Barcelona, que finalment ha fixat la data de judici pel proper 4 de juliol d’aquest 2013.

Davant d’aquesta situació des d’Alerta Solidària ens sumem a aquesta campanya de Suport Antirepressiu de Terrassa donant tot el nostre suport i fent nostres les diferents convocatòries de denúncia i de solidaritat.

És per això que us convoquem a la manifestació del proper dissabte 22 de juny a les sis de la tarda a la plaça Vella de Terrassa, a la concentració que es farà davant el ple de Terrassa el 27 de juny i a la concentració que es farà durant el judici el 4 de juliol. 

 

La solidaritat la nostra millor arma!

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM