Presentació de la campanya per l’absolució dels 3 del Vendrell

Presentació de la campanya per l’absolució dels 3 del Vendrell

 

El 29 de març de l’any passat, jornada de Vaga General, va deixar una llarga estela de repressió arreu dels Països Catalans. Amb el focus principal de la hostilitat policial, Barcelona va encapçalar la macabra llista: 31 detinguts, 4 presos, 100 ferits i 7 hospitalitzats per lesions arrel de les pilotes de goma.

 


D’aquests 31 detinguts, 3 ho van ser al Clot (ja jutjats el passat 7 de juny), 5 més a Les Corts (jutjats el 14 de juny) i també 3 veïns del Vendrell, militants de la CUP.

 

En Pere, en David i en Jaume van ser detinguts a la tarda d’aquell 29 de març. Amb acusacions per part de la fiscalia, Generalitat i Ajuntament de Barcelona per danys, desordres públics i deslluïments de béns immobles. Les peticions arriben als 6 anys i mig de presó i responsabilitats civils de 8.700 euros per cap.

 

Aquest divendres, Alerta Solidària i el col·lectiu “3 del Vendrell absolució”, engega la campanya de difusió del cas i d’acumulació de suports per tal d’exigir la fi d’aquest procés d’evident caràcter polític.

 

La repressió no és mai la solució. Contra el conflicte social, cap detenció, judici ni presó, serà la solució. L’alternativa, és la lluita. I la lluita és al carrer.


DIVENDRES 21 A LES 20H A LA PLAÇA VELLA DEL VENDRELL

 

Alerta Solidària

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM