Tortosa. Jornada contra la repressió: xerrades, sopar i concert!

Tortosa. Jornada contra la repressió: xerrades, sopar i concert!

 

Des del Grup de Suport contra la Repressió de les Terres de l’Ebre hem organitzat una jornada antirepressiva a Tortosa, al Parc Teodor Gonzàlez. Com ja venim anunciant fa dies, serà el dissabte 8 de juny. Des de les set de la tarda fins la matinada tindrem l’oportunitat de participar en diferents actes que, bé des d’un àmbit de formació i debat, bé des des d’un altre de més lúdic i festiu, pretenen els mateixos objectius. Formar-nos, informar i donar a conèixer la repressió que patim els col·lectius que d’una manera o altra estem denunciant la situació que vivim, i alhora sensibilitzar i donar l’oportunitat a la població a solidaritzar-nos-hi.

 

El programa de la jornada és el següent:

 

19:00h. A la Nau.  Xarrada-debat:La lluita contra la il·legalitat del poder” amb  Eva Pous, advocada d’Alerta Solidària, Organització Antirepressiva de l’Esquerra Independentista, Gerard Pisarello, professor de dret constitucional de la Universitat de Barcelona i Jaume Asens, advocat i vocal de la Comissió de Defensa del Col.legi d’Advocats de Barcelona. Tots dos integren, a més, l’Observatori de Drets Econòmics, Socials i Culturals (DESC) i el Grup de Recerca sobre l’Exclusió i Control Social (GRECS), i són autors del llibre “No hi ha dret(s)” (Editorial Icaria, 2012). Més informació.

 

21:000h. Sopar. Preu: 8€. Podeu fer les vostres reserves enviant un correu a suportrepressioebre@gmail.com

 

23:30h. Concert Antirepressiu, amb Natural BandNi Puta IdeaJust For Fuck.

 

Al final de la jornada farem la rifa antirepressiva de les quatre obres que han cedit Antònia Ripoll, Núria  Àrias, Joan Panisello i Assumpta Arasa a favor del Grup de Supor tcontra la Repressió a les Terres de l’Ebre.

 

Tots els beneficis econòmics de la jornada, sopar, barra del concert i rifa, seran destinats a les despeses  que ens ocasiona  la repressió (multes, defensa jurídica..).

 

 

http://suportcontralarepressioebre.wordpress.com/

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM