Els Mossos fereixen dues persones en la mobilització de rebuig a Govern i Corona espanyola a Girona

Els Mossos fereixen dues persones en la mobilització de rebuig a Govern i Corona espanyola a Girona

ferit-borbo

Ahir dimarts 4 de juny a les 19.30h va començar una manifestació des de la Plaça del Vi de Girona convocada per Arran i la CUP, fins a les portes de l’Auditori on des de dilluns 3 de juny fins dimecres 5, hi té lloc el Congrés de Seguretat Jurídica i Democràcia a Iberoamerica. La manifestació va anar a avançant amb consignes clares per mostrar el rebuig a tots els personatges que hi participaven, Alberto Ruiz Gallardón, Jose Luis Rodríguez Zapatero i Felip de Borbó, entre d’altres.

Unes 150 persones pels carrers de Girona, custodiats tota l’estona per les forces d’ocupació van arribar a les portes de l’Auditori, on amb la intenció d’arribar a la porta, i al no rebre cap ordre de parar per part de la policia, la capçalera de la manifestació va seguir avançant passant per sobre d’unes tanques on aleshores un dels manifestants, militant d’ARRAN, va rebre un cop de porra expressament i direccionadament a l’ull. Mentre durava el forceig entre el cos de la BRIMO i els manifestants per aconseguir treure el militant de la zona on la BRIMO l’havia rodejat, un altre militant es va endur un fort cop al cap.
El desplegament, una vegada més, ha estat desmesurat. La contradicció arriba de mans altre cop de l’Estat i de les seves forces d’ocupació quan es celebra un congrés, suposadament, encarat als conceptes de democràcia, i aquesta gent ens mostra quina és la democràcia que proclamen. La democràcia que justifica l’ús indiscriminat i desmesurat de violència cap a les veus dissidents, la democràcia que permet que tot i que el congrés per aquella tarda ja havia finalitzat i no quedava cap “alt càrrec” dins l’Auditori, es va voler buscar brega per part de la Conselleria d’Interior contra els manifestants. La democràcia que permet la BRIMO segueixi apallissant i torturant sense cap conseqüència ni represàlia per part de la justícia. La democràcia que sempre està a favor de les elits econòmiques i polítiques.
És per tot això, que des d’Alerta Solidària, lamentem altre cop que es segueixin produint episodis com aquests sense cap resposta ni responsabilitats per part dels qui ens volen fer callar.
Resistir és vèncer.
Guanyarem!

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM