Per l'absolució de la Mònica de Terrassa, per la dissolució del GIE

Per l'absolució de la Mònica de Terrassa, per la dissolució del GIE

 

La Mònica és una veïna de Terrassa, membre d’Acció Autònoma i del “Kasalet”. Coneguda per moltes dins i fora del Vallès. Amb Alerta Solidària i el col·lectiu Solidaritat Antirepressiva de Terrassa, hem coincidim sovint amb ella en multitud d’actes de suport a persones represaliades per l’activisme revolucionari arreu del país.

 

Judici contra la Mònica i judici contra els seus agressors

Ara la Mònica s’enfronta a un judici clau en el xoc permanent en què viuen els moviments socials a Terrassa amb l’administració local. És la conseqüència dels fets del 2007 quan va ser brutalment detinguda i agredida per un cos de la policia municipal: els Grups d’Intervenció Especial.

 

Aquesta brigada ja va sorprendre perquè són poques les ciutats que opten per crear grups d’antiavalots propis. Una despesa del tot innecessària afegida als retallats pressupostos municipals. Altres grups policials similars, com la brigada Omega de Badalona són sovint protagonistes d’intervencions polèmiques que tenen a l’Esquerra Independentista i els moviments socials al punt de mira.

El GIE de Terrassa és una unitat d’antiavalots creada per pur caprici del consistori egarenc, que neix per aturar violentament l’activisme de la ciutat i que ha comportat multitud d’enfrontaments i fins i tot l’empresonament d’alguns veïns com va ser el cas del Franki, per esquinçar una bandera espanyola que onejava al balcó de l’Ajuntament.

L’esperpèntica agressió que patí la Mònica, a mans d’aquesta aberrant brigada policial, ve seguida pel judici al qual ella s’exposa a l’acusació d’atemptat a l’autoritat. Per la nostra banda, hem aconseguit fer seure 2 dels policies per delicte de tortures. Un judici amb dues exigències: l’absolució de la Mònica i la dissolució del GIE.

 

Des d’Alerta Solidària et demanem que dediquis un minut per donar suport a la Mònica. Et demanem que entris al següent web i deixis les teves dades: https://oiga.me/campaigns/monica-absolucio-gie-dissolucio

 

Perquè estem al costat de la Mònica com ella ho ha estat sempre al costat de totes nosaltres. Perquè ens van tocar a una de les nostres i no pensem oblidar-ho ni tampoc perdonar-ho.

 

Mòncia absolució!

GIE dissolució!

 

Per més informació del cas: http://alertasolidaria.org/index.php/noticies/procediments/1365-presentacio-campanya-qmonika-absolucio-gie-dissolucio

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM