Dissabte 1 de juny, jornada per la solidaritat #29M

Dissabte 1 de juny, jornada per la solidaritat #29M

 

Dissabte dia 1 de juny, primer dia d’un mes farcit de solidaritat a causa de dos importants judicis que posaran temperatura a l’onada repressiva de l’Estat. Amb la Generalitat de Catalunya al capdavant, la major càrrega acusatòria contra els diferents activistes que van prendre part en la vaga general del 29M, demostra l’intent d’assolir per la via repressiva el silenci dels carrers, el final de la protesta, la imposició de la resignació i la derrota.

 

D’Olot al Clot

Dissabte, a les 12 començarà una jornada reivindicativa al carrer. Serà davant l’ajuntament d’Olot, ciutat d’en Genís, un dels tres membres d’Arran encausats que seran jutjats el 14 de juny. Amb dinar popular i actuacions musicals, les mostres de suport cap als coneguts com represaliats de Les Corts comencen un recorregut que els durà per diferents ciutats del país fins a l’acte central, el dia 8, en el barri barceloní on succeïren les detencions. El dia 14 tindrà lloc una concentració a les portes dels jutjats.

 

Al Clot, el mateix dissabte, dia 1. A les cinc de la tarda, manifestació antirepressiva. En aquest cas com a mostra de suport als 3 companys del Clot detinguts també el 29M i que, el dia 5, tindran un judici de característiques quasi idèntiques. Amb les mateixes acusacions i iguals i desproporcionades peticions de presó. Fins a més de 7 anys.

 

Alerta Solidària participa de les campanyes del grup de Les Corts, que inclou la solidària amb en Genís, subcampanya que destaca aquest veí d’Olot de 19 anys per a les comarques de la Garrotxa, centrals i gironines.

Així mateix, cridem a la solidaritat amb les companyes llibertàries del Clot amb qui compartim anhels de llibertat i idèntics botxins. En la unitat, la victòria!

 

29M no ens van tocar aïlladament, no respondrem aïlladament

 

Informació de les campanyes:

http://www.29mlescorts.blogspot.com.es/

http://genisabsolucio.blogspot.com.es

http://solidaritat29m.noblogs.org

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM