Jornada de treball solidari a Can Vies com resposta a una condemna per pintades de la Vaga General

Jornada de treball solidari a Can Vies com resposta a una condemna per pintades de la Vaga General

 

Imposar com condemna la localització permanent, abans coneguda com arrest domiciliari, és una possibilitat prevista al codi penal com a privació de llibertat. Et relega a un determinat espai per un determinat temps. Aquesta és la condemna que ha rebut un company, militant d’Arran i de l’assemblea del CSA Can Vies de Sants, per un cap de setmana, dos dies. L’imposen aquest càstig per unes pintades fetes convocant a la Vaga General del 29M de l’any passat.

 

La seva resposta… una crida a fer-lo companyia, durant la seva reclusió, que serà al mateix Centre Social Autogestionat Can Vies. I encara més, per reforçar aquest espai, aquesta eina de lluita i de transformació social del barri de Sants, la convocatòria solidària es fa mitjançant una crida a treballar en la millora de l’equipament. Una manera original de donar la volta a la repressió. Una manera contundent de dir que…

 

LA REPRESSIÓ NO ENS ATURARÀ!! 

 

Dos dies abans de la Vaga General del 29M de l’any 2012, en una cassolada que havia convocat el Comitè de Vaga de Sants per fer difusió. Durant el transcurs de la cassolada van aparèixer diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, que van irrompre violentament per separar a un dels participants per identificar-lo i acusar-lo d’haver realitzat diverses pintades referents a la Vaga General. 

 

 

Arrel d’aquests fets és va produir un judici de faltes, on el company va ser condemnat per una falta de danys a una pena de dos dies d’arrest domiciliari. 

 

Per tal de donar la volta a aquesta acció de repressió política hem programat un seguit d’activitats que és durant a terme al mateix temps i lloc que l’arrest. 

 

L’arrest és produirà els propers dies 25 i 26 de maig al Centre Social Autogestionat Can Vies i durant el dissabte 25 de maig hi haurà durant tot el dia unes jornades de treball per millorar l’espai, fent confluir la solidaritat, el suport mutu i l’activisme polític. 

 

De cara a la nit, hi haurà cafeta fins les 2h amb pintxos i cervesa, els beneficis de la qual aniran destinats a campanyes antirepressives. 

 

Per tal d’optimitzar al màxim les jornades de treball, si teniu alguna habilitat o formació en particular (fusteria, electricitat, lampisteria, soldadura, pintura…) podeu enviar-nos un e-mail a canvies@gmail.com per poder planificar correctament el treball. 

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM