Hagi i Pau condemnats per delicte electoral

Hagi i Pau condemnats per delicte electoral

Us fem arribar el comunicat del grup de suport que fem nostre, alhora donem tot el nostre suport i solidaritat a en Hagi i en Pau:

 

Ja hi ha resolució judicial sobre la imputació dels nostres companys Hagi i Pau. Han resultat absolts per prescripció de la falta de deslluïment de béns immobles però condemnats a 4 mesos i 15 dies de presó per “delicte electoral”.

 

Tal com s’esperava, l’Estat espanyol es manté en la seva lògica d’assetjament i atac als moviments i persones que treballen per una vertadera democràcia popular. Aquells que s’organitzen i responen als abusos contra les classes populars i els drets nacionals del nostre poble són condemnats a penes de presó.

 

En Hagi i en Pau, així com totes i tots els que els donem suport, reiterem amb fermesa que la desobediència és un mètode de lluita legítim. Davant la regressió social i la misèria a la que ens volen condemnar, cap sentència frenarà la defensa dels drets fonamentals de les classes populars del nostre país.

 

Continuarem, per tant, denunciat el caràcter polític i la desproporció de la condemna i recorrerem novament a la mobilització i als procediments legals oportuns per reclamar l’absolució dels nostres companys.

Si aquesta és la seva democràcia, desobeir-la és la nostra resposta!

 

La lluita continua!

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM