Absoltes dues vaguistes de Tarragona imputades pel 29M’12

Absoltes dues vaguistes de Tarragona imputades pel 29M’12

 

Amb la mirada ficada en els propers desafiaments que ens imposa el sistema judicial espanyol, el més important el del dia 14 de juny a Barcelona per jutjar les companyes vaguistes detingudes d’Arran Les Corts, arriba una notícia de victòria.

 

A l’Esquerra Independentista no estem acostumades a rebre bones notícies per part de l’entramat judicial, tot i que darrerament estem veient com molts casos no arriben a judici o s’arxiven per manca de proves. Això és degut a la persecució deliberada que patim els moviments d’esquerres quan qüestionem l’ordre establert i els que manen veuen perillar la seva hegemonia. A Tarragona tornem a estar d’enhorabona, el dia 30 de gener dues companyes van ser citades a un judici ràpid en motiu de la vaga general del 29 de març de 2012 i, fa pocs dies, hem sabut que finalment, el Jutjat ens ha donat la raó i les ha absolt per haver existit una causa de prescripció.

 

Ara bé, això és una clara estratègia per part de l’estament policial i també polític que intenta desorganitzar una part de la població amb les idees clares. Tot procés judicial té unes despeses elevades, en són totalment conscients, i el seu objectiu es desestabilitzar-nos econòmicament i, en conseqüència, políticament i social.

 

Volem felicitar aquestes dues companyes i animar-les a seguir treballant. A l’hora, volem recordar a la policia i a la classe política que contra la repressió seguirem lluitant i que tenim un valor indestructible: la solidaritat.

 

Alerta Solidària

Tarragona, 30d’abril de 2013

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM