Nota d'Endavant i Alerta Mallorca per la detenció d'un company revolucionari

Nota d'Endavant i Alerta Mallorca per la detenció d'un company revolucionari

 

Des de l’organització antirepressiva Alerta Solidària i Endavant OSAN Mallorca volem donar a conèixer el succeït avui (24 d’abril) i fer públiques les següents valoracions polítiques relacionades amb la detenció del veí de Palma Lionel. 

 

Avui dimecres al matí s’ha produït la detenció de Lionel arran d’una suposada participació en la protesta de Rodea el Congreso, a Madrid l’any passat. El nostre company ha estat posat en llibertat a les 18h amb els càrrecs d’atemptat a l’autoritat i de desordres públics. Lio, com se’l coneix popularment, és una persona coneguda a Ciutat pel seu compromís polític en diversos projectes anticapitalistes, com ara En Lluita. 

 

Cal tenir en compte que aquesta detenció es produeix només un dia abans de la protesta que es té previst realitzar a Madrid demà. Una vegada més, podem comprovar l’ús polític que se’n fa de la justícia, amb la clara intenció d’atemorir la població i intentar així aturar les protestes que hi ha preparades. 

 

Així mateix, no podem obviar el trist paper que ha tornat a jugar el mitjà de comunicació El Mundo i, sobretot, el periodista Juan Riera Roca. Cal recordar que aquest senyor publicà ara farà un any una fotografia en portada on l’acusava d’agredir un policia. La conxorxa d’aquest mitjà i, sobretot, d’aquest periodista amb la policia segueix sent total. 

 

També hem de denunciar la repressió patida durant la concentració de solidaritat a les portes dels jutjats de Via Alemanya. Allà fins a 6 persones han estat identificades, 3 d’elles de l’Esquerra Independentista, per expressar el seu suport. A part, hi ha hagut escorcolls de motxilles i enregistraments en vídeo de les concentrades.

 

Per tot això, volem expressar la nostra solidaritat amb Lio i la resta de repressaliades i dir, una vegada més, que les seves agressions no ens aturaran, que seguirem lluitant per revertir la misèria a què ens tenen condemnades.

 

seguim, seguirem! 

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM