Dissabte de jornades antirepressives a Banyoles i Sant Andreu

Dissabte de jornades antirepressives a Banyoles i Sant Andreu

El passat dissabte dia 13 es van realitzar jornades antirepressives a Sant Andreu i Banyoles. Tot seguit en podeu veure unes fotos i un petit resum:

xerradastandreu.jpg

La jornada de Sant Andreu,organitzada per Arran Sant Andreu al CSO la Gordíssima va constar d’una xerrada d’Alerta Solidària, un dinar popular, una xerrada sobre les imputades de la UAB durant la visita de Rosa Díez i festa després al Centre Social okupat.

 

xerradabanyoles

Pel que fa a les jornades de Banyoles, us transmetem la crònica que ens han passat des de l’organització:

Aquest dissabte 13 d’abril, ha tingut lloc a l’espai de la muralla de Banyoles, la jornada antirepressiva i en solidaritat, amb els dos joves  Banyolins, Hagi i Pau, els quals seran jutjats el proper dijous 18 d’abril, a l’audiència provincial de Girona, acusats de delicte electoral i de faltes.

La jornada ha començat amb una xerrada, on han parlat Lluc Salellas d’Alerta solidària i un membre del grup antirepressiu de Girona, els quals han destacat la importància de les organitzacions antirepressives i dels grups de suport, per fer front i organitzar-nos davant la repressió. Tot seguit s’ha dut a terme un dinar popular i una quina solidària per recollir fons, per a les depeses judicials. 


La jornada ha acabat amb l’actuació musical dels grups banyolins, Rescat i Germà negre.  

Els actes han estat seguits per un centenar de veïns i veïnes de la comarca, que han mostrat la seva solidaritat amb en Hagi i en Pau. 

Des de Alerta solidària animem a tothom a participar a la concentració que es durà a terme aquest dijous a 2/4 de 10 del matí, a l’audiència provincial de Girona (davant del palau firal) en solidaritat amb els encausats.

Absolució Hagi i Pau

Si aquesta és la seva democràcia, desobeir-la és la nostra resposta


Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM