Engega el compte enrere per fer realitat l’homenatge a la generació oblidada

Engega el compte enrere per fer realitat l’homenatge a la generació oblidada

 

Alerta Solidària participa del projecte “Llavors de llibertat”. Es tracta del fruit de la Comissió Homenatge a Cala que es materialitza amb l’edició d’un documental que ressegueix la vida de l’incansable lluitador independentista Josep de Calassanç Serra.


Amb la sobtada notícia de la seva mort, el desembre del 2011, un grup de persones van creure necessària la tasca de rememorar la trajectòria del company independentista i, amb la seva vida, la de tota una generació de lluitadors i lluitadores que van suposar un important trencament amb l’estat. Van establir les formes, les imatges, el discurs… l’imaginari del nou independentisme revolucionari que avui en dia ha quallat en vora un centenar de Casals i Ateneus arreu dels Països Catalans.


Mai com ara el clam independentista ha estat tan fort. Hi ho és gràcies a l’esforç de molta gent que sense pretendre cap medalla han dedicat la seva vida al servei del seu poble. Combatent l’Estat que ens vol uniformes i uniformitzats. Resistint a la traïció dels nostres suposats líders polítics. Suportant massa vegades la repressió política més dura i la vergonyosa indiferència de massa catalans i catalanes.


Ara, prenent l’empenta d’en Cala, la seva lluita, el seu compromís, Alerta Solidària us anima a participar del micromecenatge que farà realitat el documental de la Comissió Homenatge Cala i, en breu, esperem que pugueu participar dels actes de presentació que estem començant a preparar.

 

Fes la teva aportació aquí:

http://www.totsuma.cat/projecte/1016/llavors-de-llibertat-cala-i-la-generacio-oblidada

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM