Crònica de la presentació del documental “Operació Garzón” a la Bisbal d’Empordà

Crònica de la presentació del documental “Operació Garzón” a la Bisbal d’Empordà

El passat divendres 15 de febrer es va fer la presentació del documental Operació Garzón contra l’independentisme català, acte que organitzava el Casal Estel Roig i la organització juvenil ARRAN a la Bisbal d’Empordà.

 

Convidats a l’acte hi havia en Josep Poveda, independentista perseguit l’any 92 que explicà el seu testimoni; i membres d’Alerta Solidària.

 

El debat posterior girà entorn a remarcar la importància de la repressió que se’ns fa als independentistes des de temps enllà, i com aquesta repressió aplicada per l’Estat pretén aturar, encara ara, l’aparició de moltes mobilitzacions i protestes al carrer. Les persones presents a la presentació que va tenir lloc al Teatre El Mundial, conclogueren la necessitat de no afluixar amb les lluites i les raons que ens porten a sortir al carrer a defensar els nostres drets i les nostres demandes. Josep Poveda, explicà el seu testimoni tot responent preguntes del públic. Alerta Solidària remarcà altres episodis repressius viscuts per l’esquerra independentista i pel seu entorn.

 

L’acte acabà amb un pica-pica que hi havia al Casal Estel Roig, on entre tots vàrem acabar el debat.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM