Judici de la banca contra Enric Duran, aquest dimarts

Judici de la banca contra Enric Duran, aquest dimarts

 

L’Audiència de Barcelona rebutja la suspensió del judici a Enric Duran, que tindrà lloc el dimarts 12 de febrer

 

En una decisió inesperada, el tribunal rebutja també la renúncia presentada per l’advocat defensor

 

Enric Duran no accepta aquesta decisió judicial i continua reclamant la suspensió del seu judici. Dilluns espera poder presentar un nou advocat davant del tribunal ja que no manté la confiança en el que ha portat el procés fins al moment. La fiscalia (L’Estat) i 14 entitats bancàries demanen, per l’Enric, 8 anys de presó, després que l’Enric Duran fes públic al setembre de l’any 2008 que havia demanat diversos crèdits a 39 entitats bancàries dels quals va aconseguir 492.000 euros que mai no ha tornat ni pensa tornar.

 

Dijous passat, Enric Duran va presentar una petició a la secció segona de l’Audiència Provincial de Barcelona per a la suspensió del seu judici penal per diferències amb el seu advocat. La manca de temps per preparar la campanya de conscienciació vinculada al judici el va motivar a prendre aquesta decisió.

 

Duran havia estat informat de les dates del judici només tres setmanes abans que s’hagués de celebrar, tot i que van ser publicades el 15 d’octubre. Tampoc no havia rebut l’acta de resposta a les proves que s’havien presentat tot i que havia estat publicada el 4 d’octubre, el que implica que el procés judicial havia seguit el seu curs sense ell saber-ho

 

L’advocat revocat per Enric, l’ha informat que un treballador del seu despatx era el responsable d’enviar aquestes actuacions i que no pot comprovar si van ser enviades ja que aquesta persona ja no treballa allà i no hi ha còpia guardada d’aquests enviaments. El que és un fet és que cap informació ni oral, ni escrita d’aquest procés judicial va arribar a l’acusat entre el primer d’octubre i aquest recent 23 de gener,

 

Els fets van desembocar en un clima d’indefensió i de legalitat més que dubtosa, pel que Enric Duran va demanar la revocació del seu advocat.

 

L’acusat explicarà amb més detall aquestes circumstàncies en l’escrit que presentarà dilluns, ja que en la seva resposta de l’Audiència argumenta que les raons presentades no eren prou detallades.

Recollida de signatures:  Signa aquí la campanya per demanar l’ #AbsolucióEnricDuran

 

+ Informació:

www.enricduran.cat

comunicacio@enricduran.cat

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM