Judici a Gandia contra un vaguista. Ni retallades ni repressió!

Judici a Gandia contra un vaguista. Ni retallades ni repressió!

 Hui, 8 de gener, un company militant d’Endavant, de la Coordinadora Obrera Sindical i membre del Bloc Anticapitalista de la Safor, s’enfronta,  junt amb altres quatre persones,  a un judici de faltes per desobediència per la seua participació en els diferents actes i mobilitzacions que van tenir lloc en la vaga general del passat 14 de novembre a Gandia.

Com a conseqüència de les darreres mobilitzacions i vagues en defensa dels drets socials i en contra de les retallades, centenars de persones d’arreu dels Països Catalans han patit també  detencions i s’enfronten a diversos processos judicials. Des d’Endavant i la COS de la Safor considerem que aquestes detencions i judicis tenen un caràcter polític i un clar objectiu: acovardir la població per tal d’evitar que aquesta s’organitze i es mobilitze activament per respondre a les retallades i pèrdua de drets que pateix com a conseqüència de l’actual crisi del sistema capitalista. De la mateixa manera afirmem que si la repressió no s’atura, nosaltres tampoc. Cap detenció, cap judici o empresonament ens detindrà a l’hora d’organitzar-nos i mobilitzar-nos per tal de defensar els drets de les classes populars i aconseguir la independència i el socialisme per als Països Catalans.

La solidaritat activa amb els i les que pateixen directament la repressió  és una de les millors armes per combatre el sistema capitalista. Per  això, animem  totes les saforenques i saforencs a participar en una concentració hui, a les 9:30 hores, a les portes del Jutjat d’Instrucció número 3 de Gandia (C/ de Benicanena, 68),  per tal de denunciar el caràcter polític del judici i reclamar l’absolució del nostre company i la resta de persones que seran jutjades.

No a les detencions i judicis a vaguistes!

Ni retallades ni repressió!

Absolució!

Endavant, COS, Alerta Solidària

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM