El Casal Popular de Joves de Lleida, després del desallotjament, torna a la càrrega

El Casal Popular de Joves de Lleida, després del desallotjament, torna a la càrrega

 

Alerta Solidària s’adhereix al manifest de suport a les reivindicacions per un espai alternatiu i de llibertat a la capital de Ponent.

Adhesions al manifest, clicant aquí.

 

No desallotjareu els nostres somnis. El Casal és del jovent!

El passat 7 de desembre, ens despertàvem amb una dura notícia: agents de la Guàrdia Urbana feien efectiva l’ordre de desallotjament envers el Casal Popular de Joves de Lleida. Els fets succeïen deu mesos després que un grup de joves de Lleida alliberessin un espai situat al Carrer Governador Montcada número 9 amb un objectiu ben clar: construir un espai de joves i per a joves per tal de generar alternatives a l’actual sistema capitalista i als valors hegemònics que aquest imposa.

 

Aquest desallotjament ha demostrat com de molestos són els i les joves creant alternatives. El desallotjament i tancament del Casal Popular de Joves per la via administrativa, així com el continu assetjament al que han sotmès el Casal quan s’hi desenvolupaven activitats, ha evidenciat com la Paeria ha buscat posar fre a aquest projecte transformador, intentant anul·lar-lo i obviant com, en els seus 10 mesos de vida, el jovent ha demostrat la seva capacitat de bastir projectes engrescadors i que representin una alternativa a aquest sistema.

 

Llegeix més i signa el manifest aquí Manifest

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM